Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett steg ut i det okända

Jag ser sakta in i mörkret
Tänker tillbaka till hur det har varit

Allt jag har varit med om
Allt jag har missat

Perong efter perong flyger nu förbi

Jag tittar på människorna
Alla ser så målmedvetna ut

Jag ser en mamma med två barn
Lyckan i hennes ögon som hon får när hon tittar på sina barn
Går inte att beskriva med ord
Värmen jag ser får mig att frysa

Det sitter en äldre man bredvid mig
Tänk vad mycket han har varit med om
Tänk vad han har fått se

Man kan likna livet vid ett tåg
Livet går i flygande fart
Och om man vill något får man hoppa av fort för sedan är det försent
Då är man vid nästa perong och står inför sitt nästa val

Jag känner hur mina ögonlock blir tyngre och tyngre och sakta blir mörkret där ute om än mörkare
Jag ser perongen jag ska av på
Men jag bryr mig inte
Jag väljer att chansa och ta ett kliv i en annan riktning

Ett steg mot det okända

Jag slummrar till
Jag vet inte vart jag är på väg
Men jag bryr mig inte

Jag tillåter mig själv att fara till det land där drömmarna bara kan fara
Och där fantasin är så verklig
Att verkligheten känns overklig






Fri vers av TheMaskedMisery
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-12 22:44



Bookmark and Share


  ~Teodora~
Så sant så...livet kan likans vid ett tåg
2007-12-12
  > Nästa text
< Föregående

TheMaskedMisery
TheMaskedMisery