Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så skulle du...



Kunde jag svettas
Så skulle jag inte frysa så förbannat


skulle jag kunnat skratta
så skulle jag inte behöva torka mina tårar


kunde jag älska
så skulle du funnits här vid min sida nu




Fri vers av NågonAnnans
Läst 236 gånger
Publicerad 2007-12-12 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans