Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag utan skratt är en förkastad dag

Någon sa en gång till mig...

En dag utan skratt är en förkastad dag




hur många dagar har jag då inte förkastat på dig


för en dag utan skratt är en förkastad dag


hur många gånger har jag inte låtit dig komma nära
för att i nästa stund bli sårad
hur många gånger har jag inte gråtit över dig
över din behandling av mig
hur många gånger har jag önskat att du kunde skratta med mig


men en dag utan skratt är en förkastad dag



de dagarna är många, oändligt långa och dagar då jag velat lämna denna värld och finna ro någon annanstans



för en dag utan skratt är en förkastad dag


dagar som jag förkastat på dig har jag slutat räkna
jag kan inte minnas hur många de är
jag har tappat räkningen




Fri vers av ~Teodora~
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-12 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~Teodora~
~Teodora~