Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Putsad i enlighet med Björns påpekande - han hade rätt!


Den långa skuggan

Om jag hade haft ett måttband och en gradskiva
och om jag hade kommit ihåg min trigonometri

så hade jag säker kunnat räkna ut något väsentligt
med hjälp av middagssolens höjd och min skuggas längd

Nu nöjer jag mig med
att konstatera att denna sol
skickar min skugga
ända bort till Aborrsten
när jag står under Döda Tallen




Övriga genrer av papillon
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-13 13:39



Bookmark and Share


    Bim
....räcker gott så,-snyggt!Hälsn.Bim
2007-12-13

    Nattviol
och jag nöjer mig
också med att du
nöjer dig!
för vaddå - uträkningar
är väl inte alltid det
väsentligaste här i livet..?
*S*
sol och skugga!
fint poetat!
; )
2007-12-13

  Björn Nilsson VIP
Du får komma ihåg att ta med laser-avståndsmätaren och fickkalkylatorn nästa gång. Och så en kompis som har en sån där polkagrisrandig stav som kan hjälpa till med mätningarna. Eller hunden kanske kan vara stavbärare?

Enda invändningen här är att två \"denna\" i tät följd känns som en upprepning. För mig i alla fall :-|
2007-12-13
  > Nästa text
< Föregående

papillon