Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mörkret......

I mörkret syns ljuset

som allra mest..........




Fri vers av Fanny2
Läst 443 gånger
Publicerad 2007-12-13 12:36



Bookmark and Share


    eva m h
Ja så sant!
2007-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Fanny2
Fanny2