ett snabbt utkast" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett snabbt utkast


Dikter som andas närhet

 

och orden tilläts komma

texten andades så intensivt av närhet

i varje rad

 

att jag undrar

hur intimiteten kan vara större

än just där

när nu verkligheten så sällan överträffar

dikten

 

 

© Birgitta Wäppling, 1 januari 2008

 

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 1072 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-01-05 00:57



Bookmark and Share


    Diktarminna
Tycker väldigt mycket om denna...!
En välskriven dikt med stark känsla och fint formspråk.
Applåd och bokmärkning...!
2008-05-04

  Marita Persson
Snabbt utkast??? Ja, jag säger då det. Bokmärke!
2008-01-08

  Michaela Dutius
du lyckades - du har fångat det
2008-01-05

  Vilsen Annette-hittar vägen
Oj, så bra!
Jag känner in varje ord och verkligen håller med till fullo!
2008-01-05

  Laijza
oj så sant. Dikter är illusioner...
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP