Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi har stått varandra nära sedan augusti 1968.....


Ett stort fall framåt

Jag pratade med min bäste vän i telefon - Janne.
Jag berättade att jag inte hade rökt på fyra veckor.
Han hade också slutat, i alla fall nästan -
han rökte bara när han drack vin.

Om jag hade varit kvinna hade jag bergsäkert
kissat på mig av skratt - bara när han drack vin!
Han röker inte på förmiddagarna när han jobbar
och inte direkt när han vaknat när han är ledig.

Han tog inte illa upp utan påpekade
att det hur som helst var ett fall framåt.
Älskade Janne!!




Övriga genrer av papillon
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-13 19:06



Bookmark and Share


 
Det gör mig gott denna fredag morgon att få dyka in i din telefonlur! Det här är bättre än en ordentlig frukost. Tack.
2007-12-14

  Björn Nilsson VIP
Om jag berättar att jag började röka hösten 66 och slutade våren 67 (eller var det hösten 67 - våren 68?) blir jag väl utsatt för en lyrisk granatkastarbeskjutning. Gäller att se upp med de där nyväckta icke-rökarna och deras mentala labiliteter!
2007-12-13
  > Nästa text
< Föregående

papillon