Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du ser mina tårar ikväll

 

Om du ser mina tårar ikväll

råkar möta min blick när du går

och märker den känsla som är aktuell

som själva saknaden förutspår 

 

Ja, lyft din blick i decemberkväll

och känn längtan som återuppstår

blott vi under stjärnklar himlapäll

som glödande begär tillmötesgår

 

Lyssna till åtråns trängtande appell

och möt min blick när du går

låt aptiten få bli sensationell

den bjuder upp dig - om den får

 

du bjuder mig handen och för mig till dans

till förälskelsens sambatakter

så får vi båda åter vår chans

i fantasifulla kärlekshemtrakter

 

© Birgitta Wäppling, 2007

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 1320 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-12-14 19:33



Bookmark and Share


  isabel louise
vackert
2007-12-15

  Maria Zena Viklund
så vackert!
2007-12-14

    JJ VIP
En fint rimmad dikt, med härliga sammansatta ord! Så torka dina tårar och mot ta min applåd! Mvh. JJ.
2007-12-14

  Betlehemsstjärnan VIP
Underbart vackert med en stor känsla och fint rim/B
2007-12-14

    sunnanvind
Mycket vackert skrivet o du förhöjer känslan genom att skriva på det sätt du gör! Applåder!
2007-12-14

  Ronny Berk
så fint om \"kärlekens hemtrakter med åtråns längtan...\" och med rim som förstärker lyriska budskapet...
2007-12-14

  Lyckohäxan Enediel
Vemodig och väldigt vacker dikt!
Snygga rim :)
2007-12-14
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP