Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När alla grenar huggits av

 

Det finns inga toner mer
som kan ackompanjera
ljudet till ditt hjärta...

för alla rum är slutna
och blicken vandrat inåt


utanför hörs sorlet
av röster

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 403 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-12-13 22:07



Bookmark and Share


  Ronny Berk
som sorgesamt men vackert om det slutna rummets känslosamma instängdheter...
2007-12-15

  drakbruden VIP
Stängd dörr och röster på utsidan. Kan vara både skönt och jobbigt. Bra!
2007-12-15

  issac.a.m
vackert...läser och njuter av dina rader
2007-12-14

    Maria Malm
När kontakten är bruten så är det så, bra skrivet.
2007-12-14

  Lena Renman
Fantastiskt väl beskrivet när all kontakt skurits av.

Lena
2007-12-13

    Damm
bokmärks...........behöver jag säga mera?
2007-12-13

  lodjuret/seglare VIP
det här är poesi i min smak

texten får fyra vita rosor
2007-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund