Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sekunda stjärngosse


sekunda stjärngosse
utan sitt följe

 bjuder

gläntar


letar sig ut
genom sprickorna
i glasyren


ve det prima perfekta

i dess närhet otillräckligheten


leve det ofullkomliga

den andra sorteringen


det är

tillräckligt så




Fri vers av sister mary
Läst 451 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-13 23:43



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
\"letar sig ut
genom sprickorna
i glasyren\" -

det är väl använd möda
att hitta dom där reträtt-
vägarna -

oavsett vilka situationer
vi talar om -
2007-12-19

  Göran P Rödholm
En prima ordfläta. Som får en att undra över ordet sekunda. Släkt med sekunder? Eller med en säck under? Och vattnar sina fålar fem ... de var nog inte heller perfekta, nafsade varann i örona kanske.
2007-12-15

    ej medlem längre
Ja, det sekunda kanske är bättre än en blank yta?! Tänkvärd text!
2007-12-14

  lilla t
hehe... håller med det sekundära duger gott... :) Härlig dikt!
2007-12-14
  > Nästa text
< Föregående

sister mary
sister mary