Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sofía.


du kom inte tillbaka

jag tappade dig
eller egentligen så var det kanske du
som tappade mig
du tappade mig

du tappade mig och när
jag försökte ta mig upp när jag
sträckte mig efter din hand
såg du mig inte

du lät mig ligga kvar lät
mig
ligga
kvar
ensam

du lyssnade inte när
jag ropade
du blundade när
mina ögon
bad dig om hjälp

du vände dig om och gick och
lämnade mig
ensam

du kom aldrig tillbaka och
när jag sedan fått hjälp att
ta mig upp att
leta reda på mig själv igen att
resa mig

kom du inte heller tillbaka




Fri vers av Patetpoet
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-14 12:57



Bookmark and Share


  albertina
en igenkännade text. den berör för att jag vet precis hur det känns=)
2007-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Patetpoet