Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordets rikedom

Om du skulle veta att jag är fattig

skulle mina ord berika då

Om du skulle se mig naket avklädd

skulle mina ord klä mig då

Om du skulle veta att jag inte kan flyga

skulle mina ord sväva då

Om du skulle veta att jag kan ge kärlek

skulle mina ord räcka till då

 




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-15 00:21



Bookmark and Share


    Maria Malm
Dessa ord kan göra så mycket..vackert..
2007-12-15

    Damm
jättevacker!!!!
2007-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP