Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet





Idag skulle hon
hissa segel
ge sig ut i båten

gå för segel ända från kaj


idag blåste den rätta vinden

tankarna sa henne att det
skulle bli en fin seglats


hon gick igenom provianten
allt hade hon


nu väntade det älskade havet
flygfisken eldflugorna
himmlavalvets tusenden och åter tusenden av budskap




Övriga genrer av Bim
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-15 14:09



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Hoppas hon kan lämna en plats bredvid sig, så hon kan visa mig havet och allt härligt därbortom!
2007-12-15

    papillon
Jag instämmer med Rachel - detta är en oerhörd text med en stilla men allt besegrande kraft - jag blir mållös!!
2007-12-15

  Rachel Roth
Den här dikten är magisk Bim
den sista versen...så segerviss!
mycket tycker jag om denna
och bokmärker den meddetsamma!
2007-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Bim