Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens låga

Det är minus 3 grader ute.
Träden är täckta med ett vackert snötäcke.
Solen lyser lagom mycket bakom höghusen
och vinden susar runt husknuten.
Själv sitter man här inne i värmen som inte ens längre värmer.
Stearin ljusets låga brinner framför mina frusna händer.
Den brinner och förför...
Men vad brinner den egentligen för?
Min låga har också en gång brunnit,
för kärlek.
För kärlek jag trodde skulle växa till liv.
Men den försvinner i väg med långsamma kliv.
Min låga blir svagare för var dag som går.
Jag väntar fortfarande på kärlek jag nog aldrig får.
Så jag sitter här, i värmen som inte värmer.
Sitter här och ser hur tiden tickar förbi.
Är det så här det kommer förbli?
Med en låga som brinner för kärleken.
Kärlek som skulle växa till liv...
Nu är det upp till dig ängel av snö.
Rädda min låga innan den hunnit slockna och dö...




Fri vers av S.N.
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-15 14:52



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Det är några plusgrader ute!
Det är som om minusgraderna nu är ett minne blott
Så för den här årstiden har jag förstått att det måste vara rubbningar i atmosfären
Men det gör ingenting eftersom jag ändå tänker på någonting gott
Jag tänker på kärlekens låga och vet att inom en snarr framtid kommer den att ge dig en lott
där du vinner en vacker och ståtlig prins
som bor i ett drömlikt slott med ett antal betjänare

Ps
Du är fortfarande ung och har hela livet framför dig så det är bara att ta för dig och smaka av kakan
Så var inte en sån där nu då?!
Det är ju jag som har bakat, så upp med hakan
( med ett vänskapligt leende på mina läppar )

Ds
Och alstret i fråga är bra
Applåder
Kram
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

S.N.
S.N.