Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det här är ingen skymf mot de som har det svårt,

bara en uppmuntran att lämna det gamla!!




Ska du älta dig till döds??!!

En ödmjuk uppmaning i denna jule tid.

Sluta älta massa saker

det som är levande känslor

tjatas aldrig till döds

Men ord som hela tiden ältar

fram och tillbaka

det är fasen i med massmord

Nej sluta vara själens självmordsbombare

utan släpp allting istället

låt det segla ut på öppet hav

låt det sväva upp i det blå

Gå vidare!!!

 




Övriga genrer av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-12-16 15:56



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Somligt behöver kastas i \"glömskans sjö\". En bra uppmaning lagom till nyår.
2008-01-03

  Yvonne
Mycket kloka ord uttryck i fin diktform. Bokmärks. Applåd!
2007-12-17

  octobertragedy
härligt med lite uppmuntran med ;)
2007-12-16

    *Zenobia*
let it go...

let it flow..

let it snow..

Christmas Time is here...
2007-12-16

    Nattviol
just det!
move on, folks
nothing to see here..

come on, mooove!!

släpp taget och
känn vinden!

du har alldeles rätt!

kram
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP