Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst förbi







Dagern hade
glidit undan

klockan hade stannat

var det tid
eller otid


månskäran teg




Övriga genrer av Bim
Läst 418 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-16 16:57



Bookmark and Share


  katt.inc
Tycker om denna dikt, den har ett drag av mystik över sig. Fint.
2007-12-22

  © anakreon VIP
Vacker frågeställning.
Carl-Erik
2007-12-22

  Rachel Roth
också en fyndig
koanaktig text
som gör att det
snurrar till
och jag vet inte
vad som är upp och ner

sånt gillar jag
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Bim