Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom igen...igen och igen.....

Jag längtar efter dina läppar.
Din varma heta mun.
Jag saknar din breda bringa
och din starka famn.
Jag brinner av åtrå.

Tankarna blir heta.
Var är du min kära?
Jag längtar.
Var det inte vi två?




Fri vers av Fanny2
Läst 762 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-16 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fanny2
Fanny2