Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara



Hej.
Det är jag igen.
Jag ville bara höra
hur det är
och hur du mår.

Ifall du ville komma hit?

Jag vet att du
inte kommer tillbaka.
Men jag ville bara höra
om du låter
som förut.

Du kommer väl ihåg mej?

Det är jag igen.
Jag ville bara höra
om jag finns
kvar nånstans.




Övriga genrer av polka-gris
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-16 18:00



Bookmark and Share


    vemod
ryser!
2007-12-17

    vemod
ryser!
2007-12-17
  > Nästa text
< Föregående

polka-gris
polka-gris