Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några veckor gammal...


Jag vill glömma dig (känslor kommer inifrån)

Jag vill glömma dig.
Allt det här är alldeles för förvirrande.
Ibland när jag vaknar
känner jag att
"Idag ska jag vara vackrare än någonsin",
bara för din skull.

Andra dagar får jag tvinga mig själv
att över huvud taget klä på mig.
Det känns som om jag bara
vill dra på mig en sopsäck
(gärna en ful sådan),
vad som helst för att du inte ska le.

Men det är ju inte precis som om
det är DU som förändras från dag till dag.
Du är alltid lika vacker
med ett lika otroligt leende.

Nej, känslor kommer inifrån.
Alltid.




Fri vers av Jojjan
Läst 636 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-09-18 21:10



Bookmark and Share


    vemod
stark! du skriver så bra!
2008-09-19

  polka-gris
den här borde bokmärkas av alla!
jag känner igen mig nu också och jag gillar det här jättemycket:)
2008-09-19

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Så fint skrivet
2008-09-19

    3_miles_high
Så likt mitt eget liv just nu att det är obehagligt. Men det är lika bra som alltid. Jag gillar verkligen de två sista raderna. Binder ihop och avslutar fint.
2008-09-18

  hets
känner igen mig, ja
2008-09-18

  friheten
VAcker!
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Jojjan