Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi passar ihop!



Du åker buss hem till mig
i mitt huvud.
Du åker buss hem till mig
och i ditt huvud
är du redan här.

I ditt huvud ler jag
som du tycker om att jag ler.
Som vi brukar le mot varandra
när det är nåt vi förstår
som ingen annan förstår.

Och dina lockar passar så bra
mellan mina fingrar.
Dina armar passar så bra
runt mig.

Du tänker alltid på mig
i mitt huvud.
Jag tänker alltid på dig
och i mitt hjärta
är du redan här.

Och ditt leende passar så bra
på min mun.
Dina ögon passar så bra
hos mig.

Och mitt leende passar så bra
på din mun.
Dina armar passar så bra
runt mig.




Övriga genrer av polka-gris
Läst 449 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-25 18:14



Bookmark and Share


  Lilospoesi
det här är definitivt en må bra-text och jag blir alldeles alldeles upprymd och glad av denna!
2009-07-22

  elinbelin
Åh, vilken fantastisk text!
Jag känner igen mig en del i den här :)
2009-01-25
  > Nästa text
< Föregående

polka-gris
polka-gris