Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det här blir nog sista texten här på ett tag. eller i alla fall tills jag har blivit stödmedlem. ta hand om er så länge, jag läser fortfarande.


Ord du lärt mig hata



(Jag har en bok med blå katter på
som ser ut att vara i konstant månljus.
Om man öppnar boken är en katt borta.
Dom har glömt att måla dit den.

Jag skulle skriva så i ett brev till dig.
Jag skulle skriva ett långt brev
med fantastiskt språk, tydliga bilder,
levande ord som dansade barfota över sidorna
och DKNY Green Apple.

Ord som
vet du
att det inte var bergochdalbanan
som kittlades i min mage?
Det var hur du höll i mig.

Och
minns du den där dagen
du sa var perfekt?

Jag minns den så väl
med varje nyans av ljuset
och dina ord som
ramlade över mig.



Det finns så mycket mer jag skulle skriva
i brevet som skulle dofta mig.
Men jag fastnade
när jag hittade ett ord.)


Du sa att jag var
"väl söt"
där bland tusen människor.
Och jag kunde blivit glad.
Jag borde blivit lycklig.
Men från den stunden hatade jag ordet "väl".




Övriga genrer av polka-gris
Läst 438 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-02-27 20:31



Bookmark and Share


  Lilospoesi
du skriver otroligt bra och intressanta/berörande/snygga texter! ska se till att läsa igenom allt du skrivit, för annars missar man något!
2009-07-22

  dansa som dom andra
perfektion.
2009-04-20

    cognitive slender
jävligt snygg och älskar slutet...
2009-03-22

    cognitive slender
ja. brabra.

väntar på fler.
2009-03-22

  elinbelin
Skynda dig att bli stödmedlem för jag kommer sakna dina underbara texter här!
2009-03-01

    vemod
och bli stödmeldem fort:)
2009-02-28

    vemod
oh my...
2009-02-28

  greajt
åhfan! så ...
jag tänker alltid på det "obetydliga" ordet och hatar det
och texten är bra ... känner igen mig överallt
du är bra
2009-02-27
  > Nästa text
< Föregående

polka-gris
polka-gris