Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen solar



Det var tusen solar på himlen
och jag andades kylig nattluft
från din mun.

Tystnaden lät som musik,
men så oändligt mycket finare.

Fan va vackert!
sa du.
Och en bil körde förbi
som gnisslet mellan kniv och porslin.

Du höll min hand.
Det var tusen solar på himlen
och vi andades samma avgaser.




Övriga genrer av polka-gris
Läst 372 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-27 20:28



Bookmark and Share


  elinbelin
Gud vad vackert!
2009-03-01

    vemod
åh gud. håret på mina armar bara reser sig
2009-02-28

  greajt
ååh så fint
väcker minnen och känslor
väldigt fint
2009-02-27
  > Nästa text
< Föregående

polka-gris
polka-gris