Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tills jag somnar



jag har för mycket tid att tänka på dina lukter, dina ord
försummar mina vänner och glömmer vart jag stod
vi går åt varsitt håll så våra blickar inte möts
men det var i samma form som våra hjärtan göts

krama mig tills jag somnar
tänk på mig när jag är långt bort
krama mig tills jag somnar
den här kvällen är alldeles för kort

jag kanske hittar på en del av det du sa
jag minns du var så olik den jag trodde att du var
jag minns du sa att underbart är alltid lika kort
jag hoppas det går över för jag börjar tyna bort

krama mig tills jag somnar
tänk på mig när jag är långt bort
krama mig tills jag somnar
den här kvällen är alldeles för kort

krama mig tills jag somnar
håll mig hårt så jag inte smälter bort
krama mig tills jag somnar
den här kvällen är alldeles för kort




Övriga genrer av polka-gris
Läst 390 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-19 20:58



Bookmark and Share


  elinbelin
Underbart vacker, helt fantastisk!
2009-02-03

    vemod
så vacker
2009-01-20

    Jojjan
Så fint :) kan faktiskt känna igen mig också! (som på den gamla goda tiden)
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

polka-gris
polka-gris