Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte alls bara ord



jag hoppas du vet att
jag vill plocka ut dig ur torktumlaren.

jag ska försöka med mjuka handdukar.
jag ska krama dig och blåsa i ditt hår
och ge dig varma filtar och nybakade muffins
och jag ska sjunga tröst till dig och prata hela nätterna om du vill.

jag hoppas du vet att
han är inte värd dina tårar.




Övriga genrer av polka-gris
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-01 20:08



Bookmark and Share


    vemod
så vacker Maja, du är så begåvad!
2009-02-02

    MaryMo
åh... känner allt det mjuka och omhändertagande... en mycket vacker och läsvärd text
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

polka-gris
polka-gris