Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stödmedlemskapet är ännu inte fixat, men jag ska ta tag i det nu... snart.


300 bpm



Jag har ett hjärta runt min hals.
Jag brukade tänka att
det är som mitt.
Det är ganska fint att se på
med sina små krumelurer
och sin blanka yta,
ändå är det ingen som vill ha det.

För det är så kallt.

Men nu är alla krumelurer
och vinklar och vrår
fyllda med dig.
Och du trummar därinne
i 300 bpm
som om du vill slå dig ut
därifrån.

Och jag skulle också vilja
bli av med dom ondaste smällarna
men du sitter liksom fast
och jag kan inte släppa ut dig.
Det kanske är meningen
att du ska vara där.

Och hålla det varmt.




Övriga genrer av polka-gris
Läst 467 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-05 20:33



Bookmark and Share


  elinbelin
Nu har jag då lästa Alla dina texter här på poeter och vad kan jag säga? Det var otroligt, Du är fantastisk! Och jag ville applådera alla men det känndes lite överdrivet så du får applåder till alla här istället :) APPLÅDERAPPLÅDERAPPLÅDER! :D
2009-07-18

  elinbelin
Härligt att du är tillbaka! Har saknat dina underbara texter här! Och som allt annat du skrivit är detta mållöst bra.. Sluta Aldrig att skriva, Aldrig!

Ditt hjärta är inte kallt, det är fyllt med en massa värme! :)
2009-07-06
  > Nästa text
< Föregående

polka-gris
polka-gris