Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trettiotvå guldstänk i dina ögon

nära hjärtat bor du
      pulserande i varje ögonblick av mig



det är som eld som vatten som
      att stå på bergets topp att

                         kasta sig ut


hamna i dig

världen stannar här nu
men jorden fortsätter att snurra


vem vet varför?

jag kan inte bry mig om tankar
         bara om himmelsk

                   närhet


men egentligen är den så långt från himmelsk
man kan komma, den är åh så

mänsklig

och i din famn i din andedräkt i dina ögon

har jag tid att räkna till

 

trettiotvå




Fri vers av sara-alice
Läst 497 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-12-16 19:08



Bookmark and Share


  sjörövar_fabbe
Åh,
DU ÄR SÅ DUKTIG.
2008-04-05

  aol
härligt vacker poes jag blir såberörd
2008-03-07

  glittertindra
andlöst vackert...
2008-02-09

  Carola Zettergren
Snyggt poetat av en djuping
tror jag :)
2008-02-01

    Cintia
De två första raderna fångade mig direkt.
Det kändes nästan som att texten flöt framåt, och för en stund glömde jag bort allt annat.
Jätte jätte vackert.
2007-12-18
  > Nästa text
< Föregående

sara-alice
sara-alice

Mina favoriter
I´m not there
självklart