Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brukar sitta där ibland......då sömnlösheten ger oro


Nickar till i läsfåtöljen

Tystnad och frid

Natten smyger omkring

som om den inte vill störa.

skuggor fladdrar lätt

i stearinljusets sken

och en känsla av frid

infinner sig.

I sköna läsfåtöljen

tappar jag huvudet

tröttheten bäddar in mig i töcken.

Avslappningen,

är för en tiondels sekund

total

 




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-17 04:45



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
vacker och i en form som passar texten precis.
2007-12-17
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP