Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
smältpunkt.


älskling om du undrar varför.

 

jag flagnar
när du släpper mig med blicken

dina händer skulle aldrig bli det enda
mina vener pulserade för

jag vågar inte
orkar inte
fortsätta att existera
endast i dina ögon



och älskling om du undrar varför


försök att hålla
en snöflinga vid liv i din hand




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 1509 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2007-12-17 16:18



Bookmark and Share


  Ilona _L
Oj, så bra! Bokmärks!
2008-06-07

  J A Nicander
Så sorgligt vackert, att vara som en snöflinga i den andres liv.....men så sant när det sker.
2008-01-04

  Solstorm
mirakelläsning
du är bäst!
2008-01-02

  Maria Zena Viklund
åh de sista orden bara flammar som en gnista rätt in i mitt hjärta, fantastiskt!
2007-12-25

  Karl-Bo Lundstedt VIP
som en extra ordinär chokladbit
som sakta smälter i gommen..
kanon...känner igen mig
kb
2007-12-18

    medlidande
otroligt fin.. älskade också de sista raderna
2007-12-18

    ~maria~
otroligt vackert skrivet ..
hela texten känns som om den vore skriven av mina känslor så jag gillar den riktigt mkt,sparar.

gillar de sista extra mkt

\"och älskling om du undrar varför

försök hålla en snöflinga vid liv\"

bara så fint.
2007-12-18

  Матрёшa
Som om du vart i mig o skrivit av det du sett..=) Vackert!
2007-12-17

  Aisha VIP
...superfint skrivet...vilket underbart bildspråk....just så!!!..julkramar från aisha
2007-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP