Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min prins

 

Ó Min prins

 

Herr svin, åh gode herr gris

Säg mig var är han nu

Min prins

Herr konung, åh herr konung

Säg mig varför väljer väl du

Vem jag skall älska?

Vem som

talar våra tungors språk

vem som spelar på mitt hjärtas stråk

 

Åh min prins om...

Åh som sagan gå om och om

Min prins

Min ljuva ängel

Varför är då vår kärlek så förbjuden

I en stor värld som den

Vi lever våra dagar uti

 

Ó Min prins

 

Min prins vem är väl världen att bestämma vårt öde

Om inte enbart en skrikande åskådare

Min far han tillåter inte mina vingar att växa

Åh min prins hur ska jag kunna flyga

Min moder sitter så bedrövande

Ber Gud om hjälp

Ber Gud om svar på våra trasslade öden

 

Herr svin, herr konung

Hur växte sig världen till så lite

Bakom din panna

Säg mig gode herr gris

Vem bestämmer väl då över mitt öde

Så som jag och min prins

 

Ó Min prins

 

En dag skall våra stigar mötas

På en kulle långt över land

Där våra hjärtan inte längre

kan skötas av ovarsam hand

Min prins!

Bygg mina vingar av starkaste fjäder

Och en kärlek så stark

Så möts vi en dag där våra stigar korsas

Men Ó min prins var är väl ack den dag!?




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-17 13:03



Bookmark and Share


  navigo
Härlig läsning! Kommer tänka på Shakespeare när jag läser, har drag av den stilen.
2007-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*