Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storebror

jag vet en kille,
jag vill vara som han.
och jag vill kunna allt,
som han kan.

jag vet en grabb,
han skrattar åt allt.
och när skriken är nära,
så tar han det kallt.

han har aldrig bett om ursäket,
för att han är den han är.
och han har aldrig vikt en tum,
vare sig det brister eller bär.

han kan med lätthet säga nej tack,
och han gör som han vill.
han har alltid skrattat högt,
och han räcker faktsikt alltid till.

jag vet en alldeles speciell kille.
jag vill bli som honom när jag blir stor.
för jag vill också räcka till.
kan du förstå det storebror?




Fri vers av Solstorm
Läst 449 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-17 19:09



Bookmark and Share


  egotuilla
Underbart!
2008-10-26

  thyme
bra rim! du fick till det utan att det blev krångligt med för många stavelser och så som många gör, om du förstår vad jag menar.
2008-01-02

  osams
åh vad gulligt! (var min första tanke och fånigt tjejiga kommentar)
2007-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Solstorm
Solstorm