Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Done!



och jag är liksom färdig på Solstorm
50 verk- done!

heter Lilla fröken söt
för de som vill läsa

pussva!




Fri vers av Solstorm
Läst 671 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-10 12:14



Bookmark and Share


  HerrGlad
åh bra att veta!
2009-04-08

  inutimonster
jag råkade applådera, det blev ju fel.
hur som helst kan jag lära dig några texttrollerier som jag vet...om du nu vill stanna på solstorm
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Solstorm
Solstorm