Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dåliga minnen tar mer plats än de bra




det känns så tungt när
du kastar
stenar mot mina lungor
punkterar dem
måste lära mig
laga hål
svarta som
dina ögon när
du är arg
så länge man faller
är man i luften
det borde inte
göra ont
det gör det ändå
dina ögon ber mig
om en bättre plats
ibland
jag ber om att
få minnas
endast bra
saker och inte dåliga
jag har glömt
vem man skriver till
när man kommer
ihåg saker
som man trodde
man förträngt




Fri vers av Solstorm
Läst 645 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-01-24 01:16



Bookmark and Share


  HerrGlad
älskar det,
särskilt början.
2009-02-11

  Maria Natasja
Väldigt bra!
2009-02-10

  viunderregnmolnen
den här tycker jag om, den frammanar så tydliga bilder. det är det som jag tycker bäst om med dina texter.
fint<3
2009-02-03

  Miss Pauline
du är så fruktansvärt duktig
och allting känns alltid mycket bättre när man läst dina dikter.
du hjälper mig att andas ut,
tack.
2009-01-24

  inutimonster
man kan skriva till mig, om man vill. synd du inte är stödmedlem för då skulle du se att jag läser dina texter lika mkt som du läser mina. och du skriver bra, för bra är när det känns. och det gör det.
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Solstorm
Solstorm