Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur glömmer man något som inte går att glömma ?


tiden efter.


ingen dag
går förbi
utan tankar
som slår mot
revben redan
krossade
sparkade på
ord ramlar omkull
blås inga fler
stormar jag kan
inte hålla fast i
något när allt går
du river sliter
i skinn redan
sprucken
jag vill känna
regn mot kinder
torra som
sandpapper
efter alla
saltvattenshav
som runnit där
och liksom torkat
in.




Fri vers av Solstorm
Läst 485 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-20 22:14



Bookmark and Share


  HerrGlad
Jag gillar formen du skriver på,
den flyter så bra igenom mitt huvud när jag läser.
och orden är fina och rinner lätt,
även om poesin kanske inte var glad.
Men den var fin!
2009-04-08

  inutimonster
typ...aj
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Solstorm
Solstorm