Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paraplyn mot tvivel ?





vill inte skymta flickan i speglen bredvid
jag har inga konturer
du kan inte
måla mig du försöker
fånga andetag
men jag vill inte ge
bort
vill spara dem i en
burk för tider
då jag verkligen behöver
du säger allting har sin tid
men det här tar allt
och det sväljer mig hel
tuggar inte ens
och jag vet inte om
du finns där
när väggarna krymper
jag vet inte om du
finns när himlarna rasar
men jag vet att du
finns här nu
och det är
allt jag
behöver




Fri vers av Solstorm
Läst 521 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-11 20:20



Bookmark and Share


  HerrGlad
jättefint, alltså jag vet inte vad jag ska säga.
2009-02-11

    Liiinahw
<3

Du vet att jag alltid finns
Även när det blåser upp till storm, då har jag din hand i min.
Alltid !

Gillar dikten starkt <3
2009-02-08

  inutimonster
fint flyt, tycker början är starkast för den fångar mig totalt.
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Solstorm
Solstorm