Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormdagar




Och jag har upptäckt att himmlen svartnar
inte bara i mina ögon utan utanför
mitt fönster också
och jag kan se människor
bli våldtagna på
mörka bakgator jag kan höra
ett baseboll trä slå mot tinningar
jag kan känna
dun-dundunk-dunk
och ute puffar skorstenarna
ut gråa moln och jag vill blunda
men det har fastnat drömvävnad
i mina ögonfransar
och det klibbar kladdar mot mina
ögonlock jag saknar ork
sitter på en matta
på ett rum lägger pussel med
hjärteskärvor och önskar att
det inte var mina.











Fri vers av Solstorm
Läst 584 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-18 17:17



Bookmark and Share


    lillapoeten
tusen år sen jag var här inne.
MEN ALLTSÅ JAG KOLLAPSAR FÖR DET HÄR ÄR SÅ BRA!
2011-07-04

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2009-07-03

  beskyddaren
det här var så sjukt bra
blir helt tagen.
riktitgt riktigt bra!
2009-04-04

  Soini
Grymt jävla bra!!!
2009-03-11

  greajt
älskar verkligen denna...
speciellt de sista raderna,
jag känner nästan igen mig där

ett definitivt bokmärke (:
2009-01-18

  viunderregnmolnen
älskar slutet
2009-01-18

  Miss Pauline
dina dikter är som sagor!
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Solstorm
Solstorm