Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skifte


Nu är det dags för ett skifte

För att släppa in det nya

måste jag släppa taget

om det gamla

Livet




Övriga genrer av eva m h
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-19 08:29



Bookmark and Share


  bluesatin
Hej

Denna var tänkvärd och är nog precis vad jag behöver just idag. Tack.
2007-12-22

  Michaela Dutius
Ja för att kunna ta emot måste vi göra händerna tomma.
Vacker och rak dikt som jag tycker mycket om.
2007-12-20

  albertina
underbara ord som jag tar till mig, om som många andra säkert oxå borde göra=) Tack
2007-12-19

  Anjeska
Ja det utgår ett skifte när man tillåter detta.
2007-12-19
  > Nästa text
< Föregående

eva m h