Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam jul

Snöflingorna faller tungt emot marken
utanför mitt fönster
De faller tungt från himmelen och landar så
tungt mot marken
Mellan dem finns bara tomrum
där finns ingenting förutom luft

Jag ser ner på gatan utanför mitt fönster
och får så plötsligt se konturen
av två människor
de går tätt intill och i min suddiga syn
ser de nästan ut att vara en och samma skapelse
den skapelsen får mig att minnas

jag sitter här ensam vid mitt fönster
och tittar ut på den snöbeklädda gatan utanför
där går två skepnader som tillsammans bildar en
och de får mig att minnas
minnas att det enda jag önskade mig denna jul
var du




Fri vers av ~Teodora~
Läst 482 gånger
Publicerad 2007-12-19 15:09



Bookmark and Share


  TheMaskedMisery
:\'( fiiiin!
2007-12-20

  Larz Gustafsson VIP
Det enda jag önskar mig är att slippa julen. Nu och för alltid.
2007-12-19
  > Nästa text
< Föregående

~Teodora~
~Teodora~