Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du går...

När du går trampar, du på våra drömmar som fallit hårt,

men jag kan skapa flera...

När du går lämnar du en själ i spillror, en själ som sargats svårt,

men jag kan reparera...

När du går så förlorar jag allt som någonsin spelat roll,

men jag kan agera...

När du går får jag börja om mitt enda liv på noll,

men det kommer nya dagar att addera...

 

 

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-19 21:06



Bookmark and Share


    Issand.
\"nya dagar att addera\"
kryptiskt. och riktigt fint med allt det innebär.
2007-12-19

    ~maria~
fy fan va bra skrivet! den här blir ett nytt bokmärke :) jätte bra,känns som om det vore mina känslor du beskrev.
2007-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver