Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svallvågor

då svallvågor
från våra skepp
bryts mot varandra
kastas tillbaks mot kusten
och korsar sina spår
minns oceanen
ögonblicket
evigt




Fri vers av Anders P VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-20 21:37



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Vilken klurig och vacker bild och dikt.
2009-01-04

  sol
den stilla kärnan i kaos..

god jul och välkommen
till stockholm snart
:)

a.
2007-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP