Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ang. nedläggningen av sidan.


Eftersom alla andra skriver om det...

Varför känns det som om alla bara har gett upp,
när det här för livet bara är ett väggupp.
Vi kommer ju alltid att finnas här för varann,
men självklart är det okej att gråta lite grann.

Ibland vill du vara född på en annan plats och tid,
där man fick leva sitt liv som man önskar i evig frid.
Men det fina med livet är att inte veta vad som ska hända,
helt plötsligt en dag blir vi upp till himlen sända.

Jag kan sätta mitt liv och tusen gånger mer,
att det finns alltid något bra bakom allt som sker.
Man ska inte haka upp sig på vad framtiden har att ge,
jag är inte kristen, men inatt ska jag be.




Fri vers av Elin?
Läst 426 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-21 01:07



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Mycket fint och tänkvärt och slutrader, som verkligen fastnar inom en!
2008-01-17

  aftermath
varje liten kraft e värd att ta till vara
för poeter.se ska fortgå!
2007-12-27

  Ronny Berk
må alla goda krafter samverka till poetersajtens överlevnad och framtida utveckling...ja...
2007-12-25

  Michaela Dutius
Härligt elin att be ger frid i själen - och du Någon lyssnar!
2007-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Elin?
Elin?