Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet kom oss till mötes

 

livet kom oss till mötes

för varje dag lite sällsammare

som vinden som sveper över stranden

med alla sandkorn som virvlar upp

 

med årsringar av drömmar

som uppfylldes eller bäddades in

djupt där nere i sandstormens inre

 

med stegrande förvissning

och en stor skopa nyfikenhet

 

©  Birgitta Wäppling, 20 december, 2007

 

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 1167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-21 06:20



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Vilken helt bedårande vacker dikt Birgitta..bara titeln är poesi i sig..den här vill jag såklart ha kvar och sparar bums!!!
2008-08-19

  Michaela Dutius
En oerhört positiv och vacker dikt!\"för varje dag lite sällsammare\"
tycker om meningen och sanningen i den
2007-12-21
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP