Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikten om en hur det skulle kunna vara...om ine om var

 




Om inte om var

Om inte om var

skulle allt te sig annorlunda

om inte om var

skulle Du vara hos mig nu

mina famn skulle vidöppen

ta emot Dig

om inte om var.

Hela mitt fokus skulle vara

hos Dig

Jag skulle inte vika

och Du skulle inte ge Dig




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-21 12:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
If and only if...
2007-12-21

    CaMillA
vackert från början till slut!
2007-12-21

    ingvar VIP
Fint skrivet och tänkt! Och om inte \"om\" var skulle Poeter inte, tyvärr, behöva läggas ner..
2007-12-21
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP