Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bortom


bortom kommersen
hörs ordlöshetens mening

i vändande ljus




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 516 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-12-21 16:21



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
ljuvligt!
2007-12-26

    Noomi
ordlöshetens mening är
oftast den stakaste..
vackert så...
2007-12-23

  Inkarasilas
Precis där är du igen i mellanrummet, väntar ljuset efter mörker och tomheten i kommersen, fan så vackert, vänder vänder och bugar mig åter.
2007-12-23

  Per Rydberg
Just så är det!
Julhälsningar
från Per
2007-12-22

  Jack E. Gladh VIP
Utmärkt ordat. Trovärdig känsla.
2007-12-21

  Jer
Som den amatör jag är jublar jag ordentligt, en görfin haiku.
Mitten raden är något utöver det vanliga, nyskapande och härlig... i vändande ljus

Känns som jul på landet!
2007-12-21

  Larz Gustafsson VIP
Jag har svårt att tänka mig en mening utan ord.
Den blir så obefintlig.
2007-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP