Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ser man det eländigt, blir det eländigt

Ser man det positivt, blir det positivt 




Valet är ditt

Då morgonen viskar vakna,

väntar världen på dig,

natten har bäddat in dig 

i dunkla dimmor och diverse

drömmar.

 

Realtitetens mörka ansikte

grinar mot dig

med en hånfull uppsyn.

Nu ska du minsann få se

hur tufft livet är....

 

ELLER

 

Realitetens ljusa ansikte 

skiner mot dig

med ett inbjudande leende

Se människa.....så här

underbart ÄR livet!

 

Se dig i spegeln  

tala om för dig själv

hur det är..... 

den rätta tolkningen

 

FÖR VALET ÄR DITT! 




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-22 05:48



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
God insikt. Jag är glad varje morgon jag sätter fötterna på mattan!
2007-12-28

  Michaela Dutius
Ja vi bestämmer utsiktspunkten och den påverkar vår upplevelse- helt sant
2007-12-22

  Vind
Tanken är mycket god, men inget kan rädda mina morgontrötta småsura morgnar - och på nåt underligt sätt behöver jag dom för att sedan kunna möta dagen med öppna armar :)
2007-12-22
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP