Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deppartured

Du vandrar mot en horisont du aldrig kommer att nå,

allt för att komma till en grönare sida av ditt ouppnådda liv.

Dina drömmar är blott fantasier som ingen annan kan förstå,

men du släpper taget om verkligheten, och flyr med sjumilakliv.

 

Hur jag än försöker attrahera, är din själ inte längre närvarande,

för du söker en lycka omöjlig att finna, inte ens med dagens teknik.

Dina rådjursögon talar sitt tydliga språk, korta stunder av härvarande,

jag tror inte längre, ty du har begravt oss, vår relation är historik. 

 

 

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-22 09:43



Bookmark and Share


  Rosen VIP
vackert och vemodigt skrivet!!
sorgligt när endast den ene i en relation får vara den drivande..

God Jul på dig!
2007-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver