Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till alla de destruktiva idioter som befolkar planeten.

Ändrad på begäran

 

 




Digital värld

Sedan begynnelsen är världen digital.

Den består av mänskliga människor, här kallade Ettor,

som har empati, sociala normer och sunt förnuft.

Tyvärr uppstår minusvarianter, här kallade Nollor,

det är de som ska behandlas som paria och luft.

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-22 19:19



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
en har la rätt å ändra sig
sa pär som sket i vasken
när jag gick på toa, jämt mig skar
där mellan lock o ring
jag klämde tasken
2007-12-29

  glittertindra
mm dessa nollor klarar vi oss utan...
2007-12-27

    Nattviol
jag gillar mycket din
tanke om digitalt
och ettor och nollor..

däremot
så vänder jag mig alltid
mot uttrycket ´normalt´
eftersom jag anser att
det ordet hämmar mycket
mer än det tillför..

och kanske det är så enkelt
att det goda.. inte kan finnas
utan det onda..
som svart eller vitt
natt eller dag

du vet..
; ))
2007-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver