Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar titel

Vissa människor har fått det så bra att de saknar förmågan att sakna.




Fri vers av Berra Bäver
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-22 20:04



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Håller med dig. Dessutom ännu värre, många tappar förmågan att längta!
2007-12-23

    Nattviol
men hur menar du?
människor saknar ju
alltid nåt!
om det inte är en ny
bil så är det något annat...

annars älskar jag minimalismen
(mest för att jag har så
svårt att finna den själv..)

så, hur menar du?
2007-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver