Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

#FF0000


symboler

talar om känslor
ångande hetta
brännande värme

passion

högtider som värmer
familjens värme

passion

tillhörighet
samarbete

färgen röd

vittnar om
intensitet
krig
kämpatakter

passion

och vet du

allas hjärtan
pumpar rött blod

passionerat

är det därför jag älskar?




Fri vers av glittertindra
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-23 11:48



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Solen glttrar på stor tindra
smälter isen runt våra hjärtan

så blodets kärlek syns i lyrk
skriven av gudinna
2007-12-23
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra