Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blunda en stund och…


Res med mig


Följ mig på min resa
låt mig se din skepnads skrud
Håll mig hårt i handen
låt mig bli din julebrud
Följ mig in i landet
där fantasin är utan gräns
Låt oss älska och skapa
en kärlek som evig känns








Fri vers av Carola Jeryd
Läst 476 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-23 12:16



Bookmark and Share


  KristinaE
.. låt det vara där i fantasins land vi vila och få kraft till glädje och evigt skapande!
2007-12-29

    forskaren
har läst några av din dikter, rycks in i rytmen av rimmens klanger, i dag så sällsynt ordmusik!!! Tack!!!
2007-12-28

  Fredrik P. VIP
så gärna så,
och God Jul
innan dess..
2007-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för