Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt ditt hjärta fyllas av ett klingande budskap när...


Julklockor klämtar

Från stad till stad
Från land till land
Hörs klockor ringa i juletid
Till otta och sång
Till nyår och helg
De minner om kärlek och frid

Från öst till väst
Från norr till söder
Hörs klockorna klinga i takt
Till morgon och kväll
Till bön och lov
De minner om himmelsk prakt

I varje hjärta klingar ljuvt
Ord om kärlek, hopp och tro
Så klämta klockor, ring in och ring ut
Låt budskapet spira och gro






Fri vers av Carola Jeryd
Läst 490 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-23 12:21



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
härligt
ding dong
i juletid!
2007-12-23

  aftermath
vilken uppläsningsdikt
god jul!
2007-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för